Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Call for papers: SESIUNEA NAȚIONALĂ DE COMUNICĂRI ”PATRIMONIUL ȘI EDUCAȚIA ÎN MUZEELE DE ARTĂ” EDIȚIA a V-a

În perioada 14 – 15 octombrie 2021, se vor desfășura lucrările celei de-a V-a ediții a Sesiunii Naționale de comunicări ”PATRIMONIUL ȘI EDUCAȚIA ÎN MUZEELE DE ARTĂ DIN ROMÂNIA”.

Temele abordate vor fi :

  1. Conservare și restaurare în muzee
  2. Educație și marketing muzeal

Organizator : Institutul de Cercetări Eco-Muzeale ”Gavrilă Simion” Tulcea  

Partener : Asociația de Dezvoltare Regională „Aegyssus” Tulcea

Ce spun organizatorii :

”Lucrările sesiunii se vor desfășura la Tulcea, pentru participanții din județ. Pentru participanții din alte județe se va asigura posibilitatea prezentării online a lucrărilor prin înregistrare video realizată în prealabil, participare în direct la eveniment prin intermediul unei platforme online, ori prin rularea prezentării de către colegii participanți direct la eveniment.


Toți cei interesați să participe fizic sau online (cei din țară) sunt rugați să se înscrie la eveniment prin transmiterea titlului comunicării și a intenției de a participa, până la data de 30 septembrie 2021, la adresa de e-mail: arta@icemtl.ro .

Toate lucrările prezentate vor fi publicate în DOBROART – Anuarul Muzeului de Artă Tulcea – Nr. 5. În acest sens, până la data de 31 octombrie 2021, la aceleași date de contact menționate anterior, se vor transmite lucrările prezentate în vederea publicării.

Articolele nu vor depăși 10 pagini A4 (inclusiv note de subsol şi rezumat), vor fi redactate în Microsoft Office Word, caracter Times New Roman, mărimea 12, la 1.5 rânduri şi aliniere Justify. Fotografiile, în format digital, vor fi prezentate separat, rezoluţie 300 dpi. Toate articolele trebuie să conțină un rezumat în limba engleză, cuvinte-cheie în limba engleză (keywords) și în limba română.”

Details

Start:
12 February
End:
30 September
Event Categories:
,

Organizer

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion” Tulcea
Phone:
0240 513231
Email:
relatiipublice@icemtl.ro; icemtl@icemtl.ro
View Organizer Website

Venue

Muzeul de Artă – Institutul de Cercetări Eco-Muzeale “Gavrilă Simion” – Tulcea
Str. Grigore Antipa nr. 2
Tulcea, Tulcea 820017 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *