Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” organizează în perioada 15 – 18 ianuarie 2021 o serie de evenimente, cu rolul de a celebra Ziua Culturii Române.

Date 15 ianuarie - 18 ianuarie
Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” organizează în perioada 15 – 18 ianuarie 2021 o serie de evenimente, cu rolul de a celebra Ziua Culturii Române.
Astfel, avem plăcerea de a prezenta publicului o nouă expoziție, care include o selecție din colecția permanentă a C.C.P.B.P.B, îngrijită și curatoriată de istoricul de artă Doina Mândru. Lista artiștilor aici👇
Expoziția va fi deschisă la parterul palatului și la galeria Foșior și va rămâne pe simeze până la data de 15 martie 2021. Deschiderea oficială va avea loc vineri, 15 ianuarie, începând cu ora 11:00, prin intermediul unui tur ghidat, care va fi transmis live, de către curatorul expoziției.
🔸Dedicată celebrării zilei culturii naționale, va fi și proiecția filmului documentar despre atelierul lui Nicolae Grigorescu: Atelier cu călăuză. Vizionarea acestuia se va putea face în Sala Scoarțelor, sâmbătă, 16 ianuarie, între orele 14 – 14:30, on-line pe platforma Docuart: www.docuart.ro/documentare/atelier-cu-calauza, sau pe pagina de facebook a instituției.
🔸Seria de evenimente va continua cu un recital organizat de Fundația Culturală Remember Enescu, care se va desfășura în Sala Scoarțelor, sâmbătă 16 ianuarie, începând cu ora 16:00.
Toate evenimentele vor fi organizate cu respectarea normelor de distanțare și combatere COVID19, în vigoare

Detalii

Începe:
15 ianuarie
Se termină:
18 ianuarie
Eveniment Categories:
, , ,

Loc de desfășurare

Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Mogoșoaia
Str. Valea Parcului nr. 1
Mogoșoaia, Mogoșoaia 077135 Romania
+ Hartă Google
Sit web:
http://palatebrancovenesti.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *