Loading Evenimentele

Cluj-Napoca: Muzeul de Artă Cluj-Napoca, organizează, în perioada 15 octombrie – 1 noiembrie 2020, expoziţia personală a artistei Forró Ágnes.

Date 15 octombrie - 1 noiembrie

Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituţie publică de interes judeţean, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează, în perioada 15 octombrie – 1 noiembrie 2020, expoziţia personală a artistei Forró Ágnes.

Forró Ágnes (n. 1956), artist plastic, ceramist și ilustrator clujean, a absolvit în 1986 Institutul de Arte Plastice Ion Andreescu, specializarea ceramică. Este membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România și a Breslei Barabás Miklós. Pe parcursul carierei de trei decenii și jumătate, a participat la numeroase expoziții de grup și a organizat expoziții personale în țară și în străinătate. În ultimele două decenii, a fost prezentă la numeroase tabere de creație. Cu ocazia expoziției din luna octombrie 2020, artista va expune o paletă largă de lucrări din ultimul deceniu de activitate.

Expoziția rămâne deschisă publicului spre vizitare până în data de 1 noiembrie 2020, de miercuri până duminică inclusiv, în intervalul orar 10:00-17:00.

Detalii

Începere:
15 octombrie
Se termină:
1 noiembrie
Categorie:

Loc de întâlnire

Muzeul de Artă Cluj-Napoca
Piaţa Unirii nr. 30
Cluj-Napoca, Cluj 400098 Romania
+ Harta Google
Sit web:
http://www.macluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*