Încarc Evenimente

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Ion Borcea” vă invită şi în mediul virtual! – Prezentări multimedia şi workshop-uri online –

Date 15 martie - 30 aprilie
Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Ion Borcea”
vă invită şi în mediul virtual!
– Prezentări multimedia şi workshop-uri online –
Anterior perioadei de pandemie, Complexul Muzeal de Științele Naturii „Ion Borcea” din Bacău a organizat numeroase activități, workshop-uri și școli de vară care s-au bucurat de aprecierea publicului și a colaboratorilor noștri.
În contextul actual, specialiștii de la subunitățile instituţiei, au conceput special pentru publicul pasionat de domeniul ştiinţelor naturii activităţi online interactive. Astfel, pe lângă vizitarea expozițiilor noastre, invităm publicul şi în mediul virtual.
Sub sloganul „Deschiși permanent pentru cunoaștere!”, ne adresăm cadrelor didactice împreună cu care putem colabora pentru realizarea activităților online interactive, ca o completare a demersului didactic.
Activitățile propuse de specialişti se vor organiza la solicitarea cadrelor didactice, în baza unui protocol de colaborare, sub formă de prezentări multimedia sau workshop-uri și sunt adaptate vârstelor elevilor, de la grădiniță până la clasa a XII a. Aceste colaborări sunt concepute atât pentru comunicarea de informații cât mai ales pentru a stimula curiozitatea elevilor față de cunoașterea complexității mediului înconjurător.
Oferta cuprinde 53 prezentări multimedia şi workshop-uri pe teme din domeniul biologiei (botanică, zoologie, paleontologie, anatomie, etologie, ecologie, protecția mediului) și 25 cu subiecte din domeniul astronomiei.
La solicitarea cadrelor didactice, exprimată cu o săptămână înainte, pot fi pregătite și prezentări multimedia / workshop-uri pe alte teme.
Activităţile se realizează, la cerere, pe bază de programare.
Pentru înscrieri vă așteptăm să ne contactați la: Muzeul de Ştiinţele Naturii: tel: 0234 512006, e-mail: muzstnatbc@yahoo.com
Vivariu: tel: 0234 535564, e-mail: muzstnatbc@yahoo.com
Observatorul Astronomic: tel: 0234 513724, e-mail: muzstnatbc@yahoo.com
Cu deosebită consideraţie,
Manager,
dr. Gabriela Gurău

Detalii

Începe:
15 martie
Se termină:
30 aprilie
Eveniment Categories:
,
View Event Website

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*