Încarc Evenimente
Conferință de prezentare a proiectului Biserica lui Horea – un patrimoniu pentru viitor. Valorificarea unui monument de arhitectură din secolul al XVIII-lea prin intermediul realității virtuale, finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021, în cadrul Programului RO-CULTURA. .
Evenimentul va avea loc joi, 19 noiembrie, în intervalul orar 16:00 – 17:00, online, prin platforma Zoom, și va fi accesibil prin următorul link:
Meeting ID: 479 018 3072
Passcode: 1Lpgxe
Conferința are drept scop prezentarea generală a proiectului și dezvăluirea primelor rezultate ale sale, precum și prezentarea parteneriatului dintre cele trei instituții: Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Universitatea Tehnică Cluj-Napoca și NUDA AS, organizație din Bergen, Norvegia.
Informații suplimentare și confirmări de participare: tel. 0742130998, e-mail muzeul.transilvaniei.proiecte@gmail.com.
Granturile SEE reprezintă contribuția Islandei, Principatului Liechtenstein și Regatului Norvegiei la reducerea disparităților economice și sociale în Spațiul Economic European și la consolidarea relațiilor bilaterale cu cele 15 state beneficiare din estul și sudul Europei și statele baltice. În total, cele trei state au contribuit cu 3,3 miliarde Euro între 1994 și 2014 și 1,55 miliarde Euro pentru perioada de finanțare 2014-2021. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.eeagrants.org și www.eeagrants.ro.
Programul RO-CULTURA este implementat de Ministerul Culturii prin Unitatea de Management a Proiectului și are ca obiectiv general consolidarea dezvoltării economice și sociale prin cooperare culturală, antreprenoriat cultural și managementul patrimoniului cultural. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.ro-cultura.ro.

Detalii

Dată:
19 noiembrie, 2020
Eveniment Categories:
, ,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*