Încarc Evenimente
 
 

Consiliul Județean Tulcea lansează un nou concurs online cu premii – „Micul cultivator“ – dedicat sărbătorii tradiționale a toamnei, Ziua Recoltei.

❗Consiliul Județean Tulcea lansează un nou concurs online cu premii – „Micul cultivator“ – dedicat sărbătorii tradiționale a toamnei, Ziua Recoltei.

Încă din cele mai vechi timpuri, comunităţile locale şi-au organizat preocupările după succederea anotimpurilor, aşa că, după activităţile din timpul primăverii şi ale verii, toamna aduce roadele, iar pe tot arealul ţării se strânge #recolta, eveniment consacrat de obicei cu festivaluri sau alte manifestări specifice.

Având în vedere condițiile actuale impuse de pandemie, #ConsiliulJudețeanTulcea organizează un concurs online dedicat copiilor, prin care să consolideze dimensiunile educaţiei prin tradiţie, turism, agricultură și, totodată, să marcheze „Ziua Recoltei”.

📌Astfel, la concursul „Micul cultivator” se vor putea înscrie copiii din tot județul Tulcea, care respectă următoarele cerințe: plantează în grădină sau într-o jardinieră/un ghiveci, o plantă pe care o îngrijesc; fotografiază cele mai importante momente ale procesului (plantarea răsadului sau semănarea semințelor, după caz, udarea, plivirea) și diferitele stadii de creștere a plantei; realizează un colaj cu care se înscriu în #concurs.

📌Colajele de fotografii vor fi transmite pe adresa comunicare.cjtulcea@yahoo.com sau în mesaj privat, pe pagina de facebook a instituției, până la data de 10 octombrie 2021, însoțite de numele copilului și vârsta, numele părintelui/tutorelui legal și numărul de telefon.

Micii cultivatori vor fi răsplătiți cu #premii atractive!

Detalii

Începe:
7 iunie
Se termină:
10 octombrie
Eveniment Categories:
,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *