Încarc Evenimente
 
 
  • Acest eveniment a trecut.

DUMINICĂ, 15 NOIEMBRIE, ORA 11, COPIII PESTE 7 ANI sunt aşteptaţi cu drag la atelierul interactiv online O CĂLĂTORIE PE VENUS organizat de Asociația Artelier D împreună cu Muzeul Hărţilor.

👧👦✨DUMINICĂ, 15 NOIEMBRIE, ORA 11, COPIII PESTE 7 ANI sunt aşteptaţi cu drag la atelierul interactiv online O CĂLĂTORIE PE VENUS ✨ organizat de Asociația Artelier D împreună cu Muzeul Hărţilor.
🔹 Explorăm împreună cu copiii 🗺HARTA PLANETEI VENUS. Vorbim despre stele de toamnă și legenda lor: Pegas, Constelația Scorpionului.
🔹 Vom face o călătorie pe o planetă 🌕 cu condiții extreme. Vom afla cine a fost, de fapt, Venus și ce artiști a inspirat aceasta.
🔹 Citim din cartea „SPAȚIUL COSMIC” de Ken Jennings și privim hărțile digitale 🗺 ale constelațiilor din expunerea Muzeului Hărților. Asociem mitologia cu astronomia pentru a cunoaște mai bine cerul și istoria descoperirilor.
🔹 În ultima parte a programului, ne imaginăm o expediție 🚀 pe planeta Venus, cu un obiectiv științific sau personal. Durata: o oră și jumătate prin aplicația Zoom.
➡️ Pentru DETALII ŞI REZERVĂRI vă rugăm accesaţi linkul:

Detalii

Dată:
15 noiembrie, 2020
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi – București
Str. Londra nr. 39
București, București 011762 Romania
+ Hartă Google
Site web:
www.muzeulhartilor.ro

One Comment

  1. Vintilă

    ❤ e o temă super!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *