Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Iași: Expoziția de fotografii „Capturi Culturale pentru Atitudini Sociale”

21 noiembrie - 5 decembrie

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, în parteneriat cu Asociația culturală și de apărare a drepturilor omului „Kasta Morrely”, organizează la Palatul Culturii Iași – Holul Central, în perioada 21 noiembrie – 05 decembrie 2020, expoziția de fotografii „Capturi culturale pentru atitudini sociale”.

Parte integrantă a proiectului de tineret „Educația culturală, soluție anti-bullying în rândul tinerilor”, co-finanțat de Primăria Municipiului, expoziția atrage atenția privind pericolul social al bullying-ului în rândul tinerilor, reprezentând un cadru benefic de exprimare prin mijloace vizuale de impact în promovarea valorilor culturale şi morale necesare creșterii motivației tinerilor de a se implica activ în activități importante de educație culturală.

Expoziția cuprinde fotografii realizate în contextul istoric și cultural al Municipiului Iași, ce promovează mesajul Anti-bullying prin implicare culturală, de tineri pasionați de arta fotografică.

Partenerii proiectului, ce se desfășoară în perioada  septembrie – decembrie 2020, în Municipiul Iași, sunt Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași și Opera Națională Română Iași.

Proiectul „Educația culturală, soluție anti-bullying în rândul tinerilor” cuprinde și activități precum:

– campanie de promovare a participării în activități culturale în rândul tinerilor cu mesaje motivaționale anti-bullying: Implicarea culturală combate bullying-ul în rândul tinerilor;

– seminarii interactive în școli cu metode non formale și dialog cu reprezentanți de la instituții culturale;

– vizită de studiu în instituții reprezentative pentru viața culturală a Iașului precum Palatul Culturii Iași și Opera Națională Română Iași.

Kasta Morrely este o asociaţie internaţională culturală, de apărare a drepturilor omului coordonată în totalitate de specialiști multi-calificați, ce militează activ pentru dezvoltarea sustenabilă a societăţii democratice prin promovarea competenţelor și calificărilor în toate domeniile societăţii. Kasta Morrely este recunoscută ca organizație exemplu de bune practici la nivel european pentru proiectele sale internaționale de training care fac parte din programul pe termen lung necesar formării calificate de viitori lideri europeni.

 

 

 

Manager,

Dr. Lăcrămioara Stratulat

Şef Secție Relaţii Publice,

Dr. Coralia Costaş

 

Detalii

Începere:
21 noiembrie
Se termină:
5 decembrie
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Complexul Muzeal Național “Moldova” – Iași
Piața Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 1
Iași, Iași 700028 Romania
+ Harta Google
Sit web:
http://www.palatulculturii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *