Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Iași: Muzeul Etnografic al Moldovei și Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Iaşi organizează, la Palatul Culturii din Iași, în perioada 12 – 28 februarie 2021, expoziția „Iarna în Moldova” (ediția 2021).

Date 12 februarie - 28 februarie
Muzeul Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași, în calitate de partener al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Iaşi, vă invită să vizitați, în perioada 10 – 28 februarie 2021, la Palatul Culturii din Iași, expoziția internațională de pictură „Iarna în Moldova”.

 

Menită să promoveze tinerii care s-au evidențiat în cadrul taberelor de pictură și să le ofere prilejul întâlnirii cu publicul, expoziția reunește lucrări realizate de elevi de la școlile gimnaziale din Bodești – Scânteia, Oboroceni – Heleșteni, Sticlăria – Scobinți (județul Iași); Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu”, Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Colegiul Tehnic „Ion Holban”, Școala Gimnazială „George Coșbuc”, Fundația „Solidaritate și Speranță” și Asociația „Tradiție pentru viitor” din Iași, precum și de la Școala de Arte Plastice pentru Copii din Municipiul Bălți – Republica Moldova și Centrul Bucovinean de Artă din Cernăuți și Școala de Artă Plastică „Artur Verona” din Herța – Ucraina.

Vernisajul expoziției „Iarna în Moldova” va avea loc vineri, 12 februarie 2021, ora 12.30, în spațiile Muzeului Etnografic al Moldovei. Accesul publicului pentru vizitarea acestei expoziții este gratuit și se face respectând normele impuse în contextul pandemiei.

Vă așteptăm cu drag!

Detalii

Începe:
12 februarie
Se termină:
28 februarie
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Muzeul Etnografic al Moldovei – Complexul Muzeal Național “Moldova” – Iași
Piaţa Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 1
Iași, Iași 700028 Romania
+ Hartă Google
Sit web:
http://www.palatulculturii.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*