Loading Evenimentele

« Toate Evenimentele

Muzeul Judeţean Teleorman vă invită să vizitați expoziţia temporară „Colecţii şi colecţionari”, ce se desfăşoară în cadrul proiectului expoziţional „Octombrie, Luna Colecţionarului”.

2 octombrie - 30 octombrie

Anulat!
………………………………..
Muzeul Judeţean Teleorman, instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Teleorman, vă invită, începând de vineri, 2 octombrie 2020, începând cu ora 10.00, să vizitați expoziţia temporară „Colecţii şi colecţionari”, ce se desfăşoară în cadrul proiectului expoziţional „Octombrie, Luna Colecţionarului”.
Ajunsă la a IX-a ediție, la expoziția din acest an participă 18 expozanți – oameni cu diferite profesii și vârste – din județul Teleorman (Alexandria, Roșiorii de Vede, Năvodari). Înregistrăm și de această dată o participare internațională. Este vorba de o colaboratoare a muzeului stabilită cu mai mulți ani în urmă în Malta. De menționat faptul că 3 dintre colecţionari au participat în mod constant și la precedentele opt ediţii ale expoziției, iar în acest an participă pentru prima dată 4 colecţionari.
Vor fi etalate colecţii variate de numismatică, medalistică, cartofilie, grafică satirică, benzi desenate, etichete, cutii de ceai, porțelan, fiare de călcat cu jar, nicovale, cuburi Rubik etc.
Astăzi, în codițiile pandemiei actuale, din păcate, nu se poate face o deschidere de expoziție în condiții normale, însă cu ajutorul colecţionarilor, prin intermediul colecțiilor prezentate, sperăm ca luna octombrie să redevină luna în care publicul vizitator al Muzeului Judeţean Teleorman va cunoaşte preocupările acestora.
Expoziţia va rămâne la dispoziţia publicului vizitator până la data de 30 octombrie 2020, iar vizitarea se va putea face de luni până vineri, între orele 9.00-17.00, în condițiile respectării măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-COV-2.
Totodată, reamintim tuturor celor interesaţi faptul că sâmbătă, 10 octombrie a.c., între orele 10.00-14.00, va avea loc la Muzeul Judeţean Teleorman o nouă ediţie a „Târgului Colecţionarilor”, dacă condițiile atmosferice vor permite desfășurarea în curtea instituției.

Detalii

Începere:
2 octombrie
Se termină:
30 octombrie
Categorie:

Organizator

Muzeul Județean Teleorman
Telefon:
0247-314761
Sit web:
www.muzeulteleorman.ro

Loc de întâlnire

Muzeul Județean Teleorman – Alexandria
str. 1848 nr. 1
Alexandria, Teleorman 140033 Romania
+ Harta Google
Sit web:
http://www.muzeulteleorman.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *