Loading Evenimentele

« Toate Evenimentele

Muzeul Municipiului București a lansat astăzi „Inimă de piatră” –>> Traseu tematic pentru copii în expoziția „Remember Cornel Medrea. Mentor și Maestru” de la #PalatulSuțu.

12 octombrie - 8 noiembrie

„Inimă de piatră” –>> Traseu tematic pentru copii în expoziția „Remember Cornel Medrea. Mentor și Maestru” de la #PalatulSuțu

Lansăm astăzi un #traseueducativ care încurajează explorarea expoziției tematice ce îi este dedicată maestrului #CornelMedrea, dar într-un mod ludic. Ghidul este conceput astfel încât micii vizitatori să poată face conexiuni semnificative între operele de #artă expuse, încurajând observația, descoperirea și imaginația.

Copiii fac cunoștință cu Maestrul Medrea, află ce este #sculptura și cum o pot privi, ce o însuflețește, din ce materiale poate fi creată, care sunt temele care l-au inspirat pe artist, iar la final sunt îndemnați să realizeze acasă propria operă de artă pornind de la una dintre lucrările din #expoziție.

Categoria de vârstă: 7+

#Traseul poate fi completat în circa 30-40 de minute sub îndrumarea unui adult și poate fi solicitat la casa de bilete (este gratuit) sau descărcat de pe site-ul #MMB anterior vizitei: http://muzeulbucurestiului.ro/traseu-copii-medrea/

Vă invităm să profitați de această oportunitate cât mai curând, expoziția este deschisă numai până pe data de 8 noiembrie 2020.

Detalii

Începere:
12 octombrie
Se termină:
8 noiembrie
Eveniment Categories:
,

Loc de întâlnire

Muzeul Municipiului București
Bulevardul Ion C. Brătianu 2
București, București Romania
+ Harta Google
Sit web:
muzeulbucurestiului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *