Încarc Evenimente
🐰ℹ📌Pornind de la patrimoniul Muzeului Nicolae Minovici, dar și de la minunata poveste “Recenka și ouăle de Paști” de Patricia Polacco, vă propunem un atelier potrivit cu sărbătorile pascale care se apropie.
Muzeul Municipiului București în parteneriat cu Asociația Learning by Teaching și Editura Frontiera vă invită miercuri, 28 aprilie și joi, 29 aprilie 2021, ora 10.00, la atelierul online “Povești încondeiate”.
Vom începe atelierul prin a descoperi mai multe despre pasiunea unui medic de a colecționa obiecte de artă populară românească și despre muzeul pe care l-a creat în propria-i locuință aflată la marginea orașului. Vom afla apoi ce obiecte nu puteau lipsi de pe masa oamenilor de la țară, despre obiceiurile de Paște, precum și despre istoria încondeiatului de ouă. Vom “scotoci” în lada de zestre a miresei după povești neștiute. Vom citi împreună povestea “Recenka și ouăle de Paști”, iar la final vom realiza un experiment surpriză pentru care veți avea nevoie de: două jumătăți de ou, oțet/sare de lămâie, o varză roșie și două borcane.
Întâlnirea va avea loc online în cadrul expoziției permanente de la

Muzeul Nicolae Minovici

.

Toate detaliile despre înscrieri sunt aici: https://bit.ly/3mBKk68
Vă așteptăm cu drag! 💕🐣

Detalii

Dată:
28 aprilie
Eveniment Categories:
,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*