Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Online: Muzeul de Istorie „Teodor Cincu” organizează în luna decembrie trei evenimente în format on-line în cadrul Clubului de Istorie „Excelsior” Tecuci, tema principală fiind „Evenimentele din Decembrie ’89”

Date 16 decembrie, 2020 - 31 decembrie, 2020
Muzeul de Istorie „Teodor Cincu” organizează în luna decembrie trei evenimente în format on-line în cadrul Clubului de Istorie „Excelsior” Tecuci, tema principală fiind „Evenimentele din Decembrie ’89” divizată în trei episoade:
I. Nicolae Ceaușescu – scurtă biografie a dictatorului;
II. Ultimii ani ai regimului – foametea și frigul;
III. Decembrie ’89 – între manipulare și represiune.
Pe parcursul celor trei întâlniri on-line vor fi proiectate documentarele realizate de TVR „Adevăruri despre trecut”, mărturii ale evenimentelor din Decembrie 1989 dar și imagini din Tecuci din acea perioadă.
După vizionarea acestor materiale vor avea loc dezbateri și sesiuni de întrebări. Evenimentul este dedicat membrilor Clubului de Istorie „Excelsior” din Tecuci.
Dacă ești elev și ești pasionat de istorie și vrei să devii membru al clubului ne poți lăsa un mesaj pe pagina de facebook „Clubul de Istorie Excelsior Tecuci” sau „Muzeul de Istorie Teodor Cincu Tecuci”. Te așteptăm alături de noi!
Arhivist, Dojan Daniel

Detalii

Începe:
16 decembrie, 2020
Se termină:
31 decembrie, 2020
Eveniment Categories:
,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*