Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Pentru a celebra Ziua Culturii Naționale, Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare încurajează și invită publicul vizitator să pășească în lumea florilor de mină, patrimonial cultural al zonei miniere Baia Mare, în data de 15 ianuarie, când accesul va fi liber.

Date 15 ianuarie
📌Ziua Culturii Naționale este o sărbătoare națională, care are loc anual în România pe 15 ianuarie cu scopul de a promova cultura, arta, și efortul academic, stabilită prin Legea Nr. 238 din 7 decembrie 2010.
📌Ziua de 15 ianuarie, a fost aleasă ca Zi a Culturii Naționale, întrucât reprezintă data nașterii poetului național al românilor, cea mai importantă voce a poeziei românești – Mihai Eminescu (1850 – 1889).
🎉🎁Pentru a celebra Ziua Culturii Naționale, Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare încurajează și invită publicul vizitator să pășească în lumea florilor de mină, patrimonial cultural al zonei miniere Baia Mare, în data de 15 ianuarie, când accesul va fi liber. Vor putea fi vizitate atât Expoziția permanentă a Muzeului, cât și expozițiile temporare „Minerale în filatelia românească” și „Ultimii dinozauri din Transilvania”.
😷Accesul se va face respectând măsurile în vigoare de prevenire a infecției cu coronavirus.
🕘Programul de vizitare este de la ora 9:00 până la ora 17:00, ultima intrare la 16:30.

Loc de desfășurare

Muzeul Județean de Mineralogie “Victor Gorduza” Baia Mare
B-dul Traian nr. 8
Baia Mare, Maramureș 430211 Romania
+ Hartă Google
Sit web:
http://www.muzeuminbm.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*