Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Râmnicu Sărat: expoziția de artă plastică ,,GRĂIT-AU CERURILE ȘI PRIN OAMENII PĂMÂNTULUI”, cu lucrări aparținând pictorului Mihail Gavril, pictor român reprezentativ de artă monumentală și religioasă cu numeroase expoziții realizate în țară și în străinătate.

Date 18 decembrie, 2020 - 31 martie, 2021

MUZEUL MUNICIPAL ,,OCTAVIAN MOȘESCUˮ DIN RÂMNICU-SĂRAT va deschide în data de 18 decembrie 2020, la ora 12,00, expoziția de artă plastică ,,GRĂIT-AU CERURILE ȘI PRIN OAMENII PĂMÂNTULUI”, cu lucrări aparținând pictorului Mihail Gavril, pictor român reprezentativ de artă monumentală și religioasă cu numeroase expoziții realizate în țară și în străinătate. Pentru muzeul nostru este o onoare să înalțe pe simeze lucrările celui care s-a bucurat de un real succes în această toamnă prin realizarea expoziției ,,Măiestrii moldave – domni și domnițe din Moldova Medievalăˮ, organizată în Cetatea de Scaun a Sucevei, fiind vizionată de aprox. 1000 de vizitatori zilnic, tot în această toamnă, artistul obținând și premiul de excelență în cadrul bienalei ,,Ion Andreescu” al Uniunii Artiștilor Plastici filiala Buzău, la care au participat 400 de artiști din țară și din străinătate.


Vă invităm, așadar, la deschiderea acestei expoziții care reprezintă un dar din partea noastră și din partea pictorului pentru iubitorii artei plastice cu tematică religioasă și nu numai, prin care ne dorim să vă facem sărbătorile mai ușoare și mai frumoase. Pictorul va fi prezent la deschiderea expoziției. Cu acest prilej vom inaugura și noul spațiu de expunere al expozițiilor temporare din Sala Turnului din Casa Domnească.

Detalii

Începe:
18 decembrie, 2020
Se termină:
31 martie
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Muzeul Municipal Râmnicu Sărat
Str. Primăverii nr. 4
Râmnicu Sărat, Buzău 125300 Romania
+ Hartă Google
View Venue Website

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*