Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Sighetu Marmației: În perioada 26 februarie – 6 martie 2021, vă așteptăm să vizitați expoziția caritabilă ”Mărțișor. Tradiție și simbol”, care face parte din proiectul ”Eu sunt pui de moroșan”, ajuns la a X-a ediție.

Date 26 februarie - 6 martie
În perioada 26 februarie – 6 martie 2021, vă așteptăm să vizitați expoziția caritabilă ”Mărțișor. Tradiție și simbol”, care face parte din proiectul ”Eu sunt pui de moroșan”, ajuns la a X-a ediție.
Mărțișoarele expuse sunt realizate de copiii de la grădinițele și școlile din oraș, de prichindeii de la Creșa ”Sf. Elena” și de doamnele de la Centrul de zi ”Acasă” Sighetu Marmației. Vor fi expuse și mărțișoare confecționate de copiii care au participat la atelierul ”Împletește un mărțișor”, atelier organizat de Muzeul Maramureșan în colaborare cu Școala rădăcinilor străbune”, coordonată de Măriuca Verdeș.
În schimbul unei donații, aceste mărțișoare pot să fie ale dumneavoastră sau ale unei persoane dragi sufletului dumneavoastră.
Banii colectați vor fi folosiți pentru a o ajuta pe Diana, o fetiță de 10 ani, care are probleme de sănătate și familiare.
Mulțumim tuturor copiilor și tuturor celor implicați în realizarea acestui proiect!
Mulțumim preotului Dan Sidău pentru că ne-a făcut cunoscut cazul și astfel putem să o ajutăm și noi pe Diana!

Detalii

Începe:
26 februarie
Se termină:
6 martie
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Muzeul Maramureșului
Piața Libertății nr. 15
Sighetu Marmației, Maramureș 435500 Romania
+ Hartă Google
View Venue Website

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*