Loading Evenimentele
  • Acest eveniment a trecut.

Sighetu Marmației: Muzeul Maramureșan are deosebita plăcere de a vă invita la deschiderea expoziției dedicată lui Vasile Stoica născut în 1889 la Avrig și decedat în 1959 la Jilava, erou al Primului Război Mondial, diplomat de carieră, publicist și om de cultură. Veți avea ocazia de a urmări evoluția unei vieți extraordinare puse în slujba recunoașterii și consacrării României Mari. Sunt expuse documente, cărți, tablouri, obiecte personale și obiecte de etnografie care au aparținut lui Vasile Stoica.

Date 18 octombrie - 25 octombrie
Muzeul Maramureșan are deosebita plăcere de a vă invita la deschiderea expoziției dedicată lui Vasile Stoica născut în 1889 la Avrig și decedat în 1959 la Jilava, erou al Primului Război Mondial, diplomat de carieră, publicist și om de cultură. Veți avea ocazia de a urmări evoluția unei vieți extraordinare puse în slujba recunoașterii și consacrării României Mari. Sunt expuse documente, cărți, tablouri, obiecte personale și obiecte de etnografie care au aparținut lui Vasile Stoica.
Despre contribuțiile diplomatului Vasile Stoica la consolidarea și afirmarea României vor vorbi la deschiderea expoziției: muzeograf Faraon Gheorghe de la Muzeul Țării Făgărașului și Prof. Gheorghe Todinca.
Deschiderea expoziției va avea loc la Muzeul Etnografic al Maramureșului, str. Bogdan Vodă, nr. 1, începând cu ora 14.00.
Vă așteptăm cu drag!

Detalii

Începere:
18 octombrie
Se termină:
25 octombrie
Categorie:

Loc de întâlnire

Muzeul Maramureșului
Piața Libertății nr. 15
Sighetu Marmației, Maramureș 435500 Romania
+ Harta Google
Sit web:
http://muzeulmaramuresului.ro/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*