Bucureşti: Codurile de bare genetice în zoologie

”Codurile de bare genetice în zoologie”

Muzeul Naţional de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” invită publicul Sâmbătă, 3 noiembrie, începând cu orele 11.00, la o nouă întâlnire din cadrul programului „La Antipa, în spatele uşilor închise”.

Subiectul prezentării, de această dată, îl constituie ”Codurile de bare genetice în zoologie”.

Despre noile metode de studiu în zoologia tradițională, dar și despre rolul deosebit de important al colecțiilor științifice în activitatea de cercetare zoologică puteţi afla numai deschizând uşa laboratorului Dr. Oana Paula Popa, specialist în cadrul Secției de Biologie Moleculară a Muzeului.

Vă invităm să descoperiţi tainele pe care le ascund „codurile de bare genetice” și rolul pe care îl joacă această tehnică de biologie moleculară în zoologia modernă.

 

Înscrierea participantilor se poate face în limita a 50 de locuri la telefon: 021.312.88.26, int. 316 sau pe e-mail: [email protected] .

Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi și studenți – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulți – 20 de lei.

Departament

Relaţii publice, marketing cultural şi programe educative

 

Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, DaVinci Learning,

Parteneri media: Unitedmedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Terra Magazin, Doxi, Pipo, Science World, Zile şi Nopţi, Oraşul Meu, Gradinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Parentime, BeWhere!, Salut Bucureşti, SmartFM, RFI, 7 Pitici, Qbebe, inParc, mamica.ro, Media IQ.

 

Mai multe detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”

 

Informaţii suplimentare despre programe educație: dr. Aurora Stănescu, e-mail: [email protected], 0723.149.694

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns