Bucureşti: programul „Academia Copiilor”

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa“ aşteptă copiii cu vârstele cuprinse între 8 şi 12 ani, la ultimul modul al programului „Academia Copiilor” organizat în perioada 17 februarie – 10 martie, 2013.

 

În cadrul ultimului modul, Micul Antreprenor , copiii vor intra în contact cu diverse noţiuni financiare, vor identifica elementele care definesc un lider, vor descoperi şi vor exersa, prin intermediul unui joc în care vor realiza un proiect, abilităţile pe care ar trebui sa le deţină un manager adevarat.

Modulul este structurat în 4 sedinţe care se vor desfăşura în fiecare duminică (17, 24 februarie şi 3, 10 martie), între orele 11,00 – 13,00 şi care sunt susţinute de către Daniela Stanciu – trainer curs şi ateliere SmartKidsLand.

Costurile de participare sunt de 220 Ron/participant sau 200 Ron/participant – pentru cei care au participat la primul modul şi participă şi la cel de-al doilea , 180 lei/participant – pentru cei care participa la modulul trei si patru, iar în cazul participării fraţilor la acelaşi modul, în aceeaşi perioadă, se acordă o reducere de 20% pentru cel de-al doilea participant. Înscrierile se fac în limita a 12 locuri pe adresa de email: florentinap@antipa.ro.

Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, DaVinci Learning, EmailWing

Parteneri media: Unitedmedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Terra Magazin, Doxi, Pipo, Science World, Zile şi Nopţi, Oraşul Meu, Grădinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Parentime, Salut Bucureşti, 7 Pitici, Qbebe, inParc, mamica.ro, Media IQ

 

Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”

 

Informaţii suplimentare despre programe: dr. Aurora Stănescu, e-mail: auroras@antipa.ro , 0723.149.694

By |2013-02-14T13:59:21+00:00februarie 14th, 2013|expoziţii, Muzee, program educaţional|0 Comments

About the Author:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.