Călărași: 3 EXPOZITII PENTRU CĂLĂRAȘI

ANUNT – INVITATIE

3 EXPOZITII PENTRU CALARASI

 

 

UNIUNEA ARTISTILOR PLASTICI DIN ROMANIA

CONSILIUL JUDETEAN CALARASI

MUZEUL “DUNARII DE JOS” CALARASI

TRUICART EVENTS

invitatie

Au placerea sa va invite miercuri 31 oct. 2012, ora 16.00, in Foaierul “Barbu Stirbei” al Consiliului Judetean Calarasi, la vernisajul expozitiilor:

1. Salonul National de Arta Plastica “Atitudini Contemporane” editia a V-a, etapa a V-a. Participa 60 de artisti plastici, membrii UAPR, cu 90 de lucrari de pictura, sculptura, grafica, fotografie si arta decorativa. Manifestarea are un caracter itinerant si solitar, fiind prezentata, in acest an, iubitorilor de arta, in Ramnicul Valcea, Miercurea Ciuc, Curtea de Arges, Slobozia, Calarasi, Iasi si Bucuresti. Expozitie deschisa in perioada 31 oct. – 18 noi. 2012.

2. Balcic – eterna provocare. Expozitia taberei de creatie si documentare TRUICART 2012, editia a II-a, la care participa 18 artisti plastici, membrii UAPR, cu 50 de lucrari de pictura si grafica. Expozitie deschisa in perioada 31 oct. – 30 noi. 2012.

3. Arta si solidaritate. Expozitia taberei nationale de arta si solidaritate Hoteni 2012, realizata prin proiectul Hoteni. Manifestarea reuneste 20 de artisti plastici, membrii UAPR, care prezinta 30 de lucrari de pictura si grafica. Expozitie deschisa in perioada 31 oct. – 30 noi. 2012.

Cu stima,

Dan Tudor Truica – presedintele comitetetelor curatoriale.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns