Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: BOOK ANTIPA – Elmer la Antipa – sâmbătă, 16 martie 2019

16 March

Dacă ai între 3 și 5 ani, te invităm la Muzeul Antipa să faci cunoștință cu #Elmer – elefantul multicolor care încântă copiii din întreaga lume și cu prietenii lui, ursulețul pierdut și balenele!

Întâlnirea va avea loc în această sâmbătă, 16 martie de la ora 10:15 în Sala Atelier a Muzeului. Prin exerciții jucăușe și creative, copiii vor descoperi cât de bogată și de fascinantă este lumea poveștilor, lumea în care poți experimenta cele mai mari aventuri într-o siguranță deplină.

În cadrul acestui atelier, specialistul Muzeului le va dezvălui copiilor întâmplări din viața lui Elmer, și ale prietenilor și familiei sale la fel de colorați. Fiecare dintre cărțile seriei de povești despre Elmer, apărute în colecția PanDa a Editurii Pandora M, ne dezvăluie o nouă aventură plină de învățăminte. Între coperțile acestor cărți, animalele capătă trăsături speciale și pornesc în aventuri fantastice. Printre rândurile pline de cuvinte magice putem descoperi elefanți multicolori, iepurași vorbitori, urși polari înțelepți și multe alte animale deosebite și uimitoare.

Înscrierile se pot face pe adresa de e-mail info@antipa.ro, în limita a 20 de locuri/atelier, iar taxa de participare este de 25 lei/copil.

Loc de desfășurare

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
șos. General Kiseleff Pavel nr. 1
București,București011341Romania
+ Harta Google
Sit web:
muzeul-antipa.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *