Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Stelele-n cer: concert de colinde și cântece de leagăn cu Rodica VICA (soprană) și Barbara LAISTER-EBNER (țiteră)

15 December, 2018

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă 2018, Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură, Muzeul Național George Enescu și BookHub, în parteneriat cu Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti și Wagner Arte Frumoase și Povești, propun publicului bucureștean un eveniment muzical special: STELELE-N CER / Stars in the sky – concert de colinde și cântece internaționale de leagăn. Binecunoscută pentru promovarea compozițiilor inedite de muzică clasică și pentru dorința de a apropia publicul larg de o lume a sunetelor inovatoare, dar și de mult uitate, soprana Rodica VICA prezintă un nou proiect original. În acest demers i se alătură reputata țiteristă austriacă Barbara LAISTER- EBNER, un star internațional al acestui instrument rar, devenit în 2017 patrimoniu UNESCO.

Evenimentul, prezentat de Nona RAPOTAN (editor coordonator al bookhub.ro), va avea loc sâmbătă, 15 decembrie 2018, de la ora 19:00, la Teatrelli (Piața Lahovari nr. 7). În acest cadru de sărbătoare va avea loc și lansarea CD-ului Stars in the Sky al celor două renumite artiste.

Mai multe informații aici https://www.georgeenescu.ro/evenimente_doc_1380_stelele-n-c…

Loc de desfășurare

București
București,BucureștiRomania+ Harta Google

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *