Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

CHIPUL FEMEII ÎN ARTA PLASTICA ROMÂNEASCĂ DIN COLECȚIILE MUZEULUI JUDEȚEAN OLT

7 March - 31 March

CHIPUL FEMEII ÎN ARTA PLASTICA ROMÂNEASCĂ
DIN COLECȚIILE MUZEULUI JUDEȚEAN OLT

Dragi Prieteni,

Așa cum V-am promis și V-am rugat să fiți cu ochii pe Noi, Muzeul Județean Olt, începând de astăzi 7 martie 2019, la sediul instituției din strada Ana Ipătescu nr. 1, în Holul de Onoare – pe lângă expozițiile de bază care sunt deschise gratuit publicului până pe data de 10 martie – Veți putea admira și o expoziție dedicată Sufletului bărbatului: FEMEIA.
Cineva afirma că „femeia a fost făcută din coastă… nu din picior ca să fie calcată, nu din cap ca să fie superioară, ci dintr-o parte ca să fie egală: de sub mână ca să fie protejată și de lângă inimă ca să fie iubită”
Expoziția noastră are drept generic „Chipul femeii în arta plastică românească din colecțiile Muzeului Județean Olt” și prezintă lucrări semnate de artiști plastici precum Ion Popescu-Negreni, Spiru Vergulescu, Dan Cristian-Popescu, Dorian Szasz, Traian Zorzoliu, Lucian Rogneanu, Doina Moisescu, Sultana Maitec, Aniela Firon, Cornelia Petrescu, Constantin Ritivoiu, Emil Aniței.
Cu speranța că Vă veți face timp pentru a aduce un omagiu Femeii, Vă așteptăm cu porțile și inima deschisă la Muzeul Județean Olt.
Cu primăvara în suflet,
dr. Laurențiu Guțică
Manager Muzeul Județean Olt

Detalii

Start:
7 March
End:
31 March
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Muzeul Județean Olt – Slatina
Str. Ana Ipătescu nr. 1
Slatina,OltRomania
+ Harta Google
Sit web:
http://www.mjolt.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *