Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Deva: expoziție inedită: METODE MODERNE, NEINTRUZIVE DE CERCETARE, APLICATE ÎN SITURI ARHEOLOGICE LA CÂMPIE, LA DEAL ȘI MUNTE.

9 May - 30 June

Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara în colaborare cu Universitatea de Vest din Timișoara, vă invită să participați la o expoziție inedită: METODE MODERNE, NEINTRUZIVE DE CERCETARE, APLICATE ÎN SITURI ARHEOLOGICE LA CÂMPIE, LA DEAL ȘI MUNTE.
Vernisajul expoziției va avea loc Joi, 9 mai 2019, ora 11.00, la sediul Muzeului Civilizației Dacice și Romane, în palatul Magna Curia din Deva.
Expoziția prezintă unele dintre cele mai noi tehnici și metode de cercetare, prin intermediul cărora este posibilă investigarea vestigiilor istorice și arheologice, precum și limitele tehnice ale momentului. Vor fi exemplificate situri arheologice europene, dar și studii realizate în județele Timiș și Hunedoara, cu detaliile obținute.
Expoziția poate fi vizitată în perioada 9 mai – 30 iunie 2019, de marți până duminică, conform programului de vizitare al Muzeului Civilizației Dacice și Romane Deva.

Vă așteptăm!

Secția de Marketing și Relaţii cu Publicul

Detalii

Start:
9 May
End:
30 June
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva
B-dul 1 Decembrie nr. 39
Deva,Hunedoara330005Romania
+ Harta Google
Sit web:
http://www.mcdr.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *