Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Golăiești, jud. Iași: La punctul muzeal „Ionel Teodoreanu” din Golăiești va avea loc premierea elevilor participanți la Concursul de caligrafie organizat de MNLR Iași.

12 February

La punctul muzeal „Ionel Teodoreanu” din Golăiești va avea loc premierea elevilor participanți la Concursul de caligrafie organizat de MNLR Iași.

La Căminul Cultural Golăiești se va desfășura un program compus din prezentări ale vieței și operei lui Ionel Teodoreanu și ale revistei școlare „Ulița copilăriei”, precum și expoziții de carte și de lucrări plastice „Ionel Teodoreanu prin ochi de copil”. Programul va fi completat de un concurs pe teme literare „Sub semnul lui I. Teodoreanu” și momente artistice, la care participă elevii Școlii Gimnaziale Golăiești. Coordonatorii programului cultural „Ionel Teodoreanu și Academia Copiilor” sunt prof. Stela Florica, cons. ed. prof. Elena Pascal-Pădurariu, prof. Cristina Zoițanu, muzeograf Diana-Lona Leonte, muzeograf Lăcrămioara Agrigoroaiei.

Muzeul Național al Literaturii Române Iași a inaugurat Punctul muzeal „Ionel Teodoreanu”, în anul 2016, la Golăiești, județul Iași, comuna în care se află legendara moșie a Medelenilor. Punctul muzeal are în centru o expoziție ce reconstituie viața și activitatea scriitorului Ionel Teodoreanu și, de la deschidere, a găzduit numeroase evenimente culturale dezvoltate împreună cu copiii din comuna Golăiești.

Detalii

Data:
12 February
Eveniment Categories:
,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *