Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Iași: Prelegerea „La ce mai este bună istoria astăzi?”

14 May

Departamentul de Românistică, Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării şi Literatură comparată al Facultăţii de Litere de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, în parteneriat cu Muzeul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează marți, 14 mai, la ora 14.00, la Muzeul Universității, o întâlnire cu studenții de la specializarea Jurnalism și Științe ale Comunicării aflați în an terminal.

Ne dorim ca acest eveniment să devină o tradiție anuală, în ideea de a le oferi viitorilor absolvenți experiențe utile pentru parcursul profesional pe care îl vor alege.

Invitatul special al acestei prime întâlniri va fi dl. Nicolae Mihai, cercetător la Institutul de Cercetări Socio-Umane „C. S. Nicolăescu-Plopșor” al Academiei Române, filiala Craiova, care va susține prelegerea „La ce mai este bună istoria astăzi?”. O provocare discursivă la care îi așteptăm pe toți cei interesați de rostul istoriei, de istoria ca realitate, de felul în care ne raportăm la istorie și memorie și, mai ales, de modul în care se intersectează istoria orală și jurnalismul în privința căilor de sondare a realității.

Detalii

Data:
14 May
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

Muzeul Universităţii “Al. I. Cuza” – Iași
str. Titu Maiorescu, nr. 12
Iași,Iași700460Romania
+ Harta Google
Sit web:
http://www.muzeul.uaic.ro/ro.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *