Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Muzeul Municipiului București vă invită să vă înscrieți copiii la atelierele de teatru de improvizație organizate de Asociația PlaYouth.

19 March - 27 March

Muzeul Municipiului București vă invită să vă înscrieți copiii la atelierele de teatru de improvizație organizate de Asociația PlaYouth.

Acestea au loc în intervalul orar 10.00-11.00 în zilele de marți 19 martie, miercuri 20 martie, marți 26 martie și miercuri 27 martie 2019.

Rezervările se pot face la numărul 0722 574 897 sau prin e-mail către adresa relatii.publice@muzeulbucurestiului.ro, de luni până vineri, 9:00- 17:00, în limita locurilor disponibile (35 per atelier).

Taxa de participare este 20 lei/copil.

Teatrul de Improvizaţie mai este definit și ca teatru sport. Această modalitate de exprimare artistică are ca scop principal antrenarea minții și a corpului prin jocuri și exerciţii. Crește energia participantului, spiritul de acţiune și îmbunătățește felul în care acționează și reacționează. Este o formă de cunoaștere și exprimare personală și artistică.

Teatrul ajută dezvoltarea culturii generale și a logicii. Jocurile sunt concepute astfel încât fiecare participant se va afla în situația de a se folosi de cunoștințele acumulate în trecut și de a învăța altele noi. Partea stângă a creierului nu este neglijată, iar gânditul în cuvinte devine ușor accesibil pentru copil.

Frica de a vorbi și de a se exprima în public va fi diminuată sau complet ștearsă, datorită individualizării si creșterii stimei de sine.

Detalii

Start:
19 March
End:
27 March
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

Muzeul Municipiului București
Bulevardul Ion C. Brătianu 2
București,BucureștiRomania
+ Harta Google
Sit web:
muzeulbucurestiului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *