Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Muzeul Universității Politehnica din București propune vizitatorilor, începând cu 6 mai 2019, un nou exponat în cadrul proiectului intitulat ”Exponatul lunii”, respectiv „Contor pentru benzină și ASEM (pacură) ČKD PRAHA”

6 May - 31 May

Muzeul Universității Politehnica din București propune vizitatorilor, începând cu 6 mai 2019, un nou exponat în cadrul proiectului intitulat ”Exponatul lunii”, respectiv „Contor pentru benzină și ASEM (pacură) ČKD PRAHA”, folosit la Facultatea de Transporturi din cadrul Institutului Politehnic din București.
ČKD a fost una dintre cele mai mari companii din fosta Cehoslovacie și actuala Republică Cehă. ČKD a fost înființată în anul 1927 prin fuziunea a două companii mai mici, Českomoravská-Kolben și Breitfeld-Daněk .
La sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, fabricile ČKD au fost naționalizate, iar compania a devenit un important producător de tramvaie și locomotive. Acestea erau fabricate de către subsidiara ČKD Tatra (creată în anul 1963). ČKD a fost privatizată după 1990 .
Exponatul poate fi vizionat în perioada 6-31 mai 2019, de luni până vineri, între orele 10:00 – 15:00, la sediul Muzeului U.P.B. din strada Gheorghe Polizu, nr. 1-7, sector 1, București.
Accesul în muzeu este gratuit.
Vă așteptăm!

Detalii

Start:
6 May
End:
31 May
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

Muzeul Universității Politehnica din București
Calea Grivitei, nr. 132, Polizu, Corp M, sector 1
București,010707Romania
+ Harta Google
Sit web:
https://www.facebook.com/muzeuupb1884/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *