Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Târgu-Jiu: Colocviile Brâncuşi”, cu ocazia comemorării a 62 de ani de la dispariția sculptorului

15 March - 16 March

În zilele de 15 și 16 martie 2019, Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși”, Consiliul Local şi Primăria Municipiului Târgu-Jiu organizează a doua parte a „Colocviilor Brâncuşi”, cu ocazia comemorării a 62 de ani de la dispariția sculptorului.
Vineri, 15 martie, la Galeriile Municipale de Artă, va fi vernisată expoziția „Eloquentis II”, a artistului plastic Zuzu Caratănase. Sâmbătă, 16 martie, sunt programate trei evenimente: conferința „Absența lui Brâncuși!”, susținută de profesorul Sorin Alexandrescu, directorul Centrului de Excelență în Studiul Imaginii din București, nepot al marelui filosof Mircea Eliade. După-amiaza, la Muzeul Județean „Alexandru Ștefulescu”, se va vernisa expoziția „Eșantion” a Uniunii Artiștilor Plastici din România, iar seara se va încheia cu un concert de jazz Mircea Tiberian pe scena Teatrului Elvira Godeanu.
Parteneri ai evenimentului sunt: Uniunea Artiștilor Plastici din România, Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu” și Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”.
Informații despre ora și locul de desfășurare a evenimentelor se găsesc în programul manifestării.

Detalii

Start:
15 March
End:
16 March
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Galeriile Municipale de Artă Târgu Jiu
Târgu Jiu,GorjRomania+ Harta Google

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *