Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Timișoara: Asociatia Dialoguri Contemporane vă invită la o nouă întâlnire inedită cu cercetătorul dr. Gabriel Kelemen. Tema serii este: “Dialog de la natură la Divin”

17 April

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 18.00, la Muzeul Național al Banatului (Bastionul Theresia – Mansarda B2) Asociatia Dialoguri Contemporane vă invită la o nouă întâlnire inedită cu cercetătorul dr. Gabriel Kelemen. Tema serii este: “Dialog de la natură la Divin”.

În prima parte a serii va avea loc un colocviu ce ilustreză fascinata relație hieratică dintre miracolul vieții terestre și parghiile arhetipale transcendentale.
În continuare, urmează o prezentare bazată pe vasta și inedita colecție de experimente fotografiate și filmate, ce urmărește sucesiv trei dintre cele mai profunde și intrigante arhetipuri universale: arhetipul convectiv, arhetipul meandric cât și pe cel concentric, lăsând să se întrevadă paradoxal, subtila influență atât imanentă cât şi transcendentă, ce coexistă contopită indisolubil prin simbol în materia prima. #mnab #timisoara2021 #timisoara #gabrielkelemen

Detalii

Data:
17 April
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Muzeul Național al Banatului – Timișoara
Piaţa Iancu Huniade nr. 1
Timișoara,Timiș300002Romania
+ Harta Google
Sit web:
http://mnab.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *