Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Vă invităm să participați la ”Noaptea Muzeelor” într-o fotografie!

30 April - 18 May

Vă invităm să participați la ”Noaptea Muzeelor” într-o fotografie (ediția a II – a)!

Ce e de făcut?

Dacă credeți că o fotografie face mai mult decât 100 de cuvinte, arătați-ne, prin obiectivul vostru, cum vedeți voi patrimoniul. Folosiți lista obiectivelor înscrise la Noaptea Muzeelor anul acesta (www.noapteamuzeelor.org) sau mergeți dincolo de ea și porniți în ziua de 18 mai în căutarea unor detalii sau cadre largi (clădiri, exponate sau vizitatori) care să surprinda atmosfera acestui eveniment deosebit. Așteptăm fotografii care să ne bucure sau, din contră, să ne pună pe gânduri.

Cele mai bune fotografii vor fi prezentate într-o expoziție. Premiul I va consta într-un un aparat foto DSLR.

Citiți mai departe câteva reguli.

Participanți eligibili: Sunt binevenite fotografiile din partea fotografilor amatori sau profesioniști, indiferent de vârstă.
Fotografii eligibile: fiecare participant candidează cu maximum 5 fotografii. Acestea pot fi diurne sau nocturne, de exterior sau de interior, color sau alb-negru, portret sau peisaj. Ele se trimit organizatorilor în format .jpeg, rezoluție mare, 300 dpi. Toate fotografiile vor fi făcute de Noaptea Muzeelor (18 – 19 mai 2019).

Mod de lucru: fotografiile se trimit direct atașate sau prin transfer pe adresa de e-mail a organizatorilor, până joi, 23 mai: prietenii@patrimoniu-viitor.ro. Participantul va primi confirmare de primire din partea organizatorilor. În mail, participantul va furniza organzatorilor și următoarele date pentru fotografia sau fotografiile trimise: autor, titlul fiecărei fotografii, adresa locului unde a/ au fost făcută/e și număr telefon de contact al autorului. Se trimite incluse acodul participanților de prelucrare a datelor. Prin înscrierea la concurs, autorul cedează drepturile de folosire ale fotografiei organizatorilor.

Ce se întâmplă mai departe cu fotografiile: un juriu de specialiști foto-video va selecta un anumit număr din totalul de fotografii primite. Acestea vor face obiectul unei expoziții temporare în București.

Fotografiile câstigătoare vor fi anunțate la începutul lunii iunie.

Citiți mai multe pe: www.patrimoniu-viitor.ro sau pe www.noapteamuzeelor.org (după 10 mai 2019).

Așteptăm propunerile voastre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *