Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Vaslui: Lansare de carte Clona – autor Raluca Iacob la Muzeul Județean „Ștefan cel Mare”

16 February

Lansare de carte Clona – autor Raluca Iacob

Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui vă invită sâmbătă, 16 februarie 2019, ora 12:00 să participați la lansarea cărții „CLONA”, autor – eleva Raluca IACOB. Activitatea se va desfășura în sala Multimedia a muzeului.
În vârstă de 17 ani, Raluca Iacob este elevă în clasa a XI-a a Liceului Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Vaslui. Este pasionată de literatură, psihologie și fotografie. A început să scrie de la 14 ani, evoluând către un proiect literar personal, romanul „Clona” fiind primul volum de ficțiune din seria „Într-un univers paralel”, serie pe care Raluca Iacob își dorește să o continue.
Vor lua cuvântul doamna inspector școlar prof. Petronela NĂSTASE, domnul director – adjunct al Liceului Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, prof. Narcis APRODU, administratorul public al județului Vaslui, prof. Valeriu CARAGAȚĂ, editorul romanului „Clona” – editura Berg, doamna Mihaela SIPOS și nu în ultimul rând, colega de clasă a autoarei, eleva Alexandra ROBU.
Lansarea cărții „Clona” va cuprinde și momente artistice, un microrecital de pian și chitară susținute de elevii Monica ROȘU și Radu FILIPESCU, un recital de poezie realizat de eleva Miruna VASILIU și activitatea „No Insta Just Story” realizată cu sprijinul membrilor INTERACT CLUB VASLUI.

Organizator:
prof. dr. Ramona Maria MOCANU – directorul Muzeului Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui

Detalii

Data:
16 February
Eveniment Categories:
,

Organizator

Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui
Phone:
Str. Hagi Chiriac, nr.2
Sit web:
http://muzeu-vaslui.ro

Loc de desfășurare

Muzeul Județean „Ștefan cel Mare”
Str. Hagi Chiriac, nr.2
Vaslui,Vaslui730129Romania
+ Harta Google
Sit web:
http://muzeu-vaslui.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *