Loading Evenimente

← Back to Evenimente

Muzeul Județean Ialomița – Slobozia

http://www.mjialomita.ro

April 2019

Slobozia: Exponatul lunii: Primăvara la Borcea, Mihail Mihalcea Poiana

10 April - 30 April
Muzeul Județean Ialomița – Slobozia, B-dul. Matei Basarab nr. 30
Slobozia,Ialomița920062Romania
+ Harta Google

Exponatul lunii: Primăvara la Borcea Mihail Mihalcea Poiana Pe 19 ianuarie 1903, în comuna Poiana, jud. Ialomița, s-a născut pictorul și graficianul Mihail Mihalcea Poiana. Absolvent al Academiei de Arte București, organizează expoziții personale la Călărași, Buftea și București. Se remarcă nu doar ca artist, ci și ca profesor, desfășurându-și activitatea didactică în cadrul liceului Știrbei-Vodă din Călărași, apoi la liceele din Buftea și Câmpina, ca profesor de desen și caligrafie. Mai târziu se va stabili în comuna Dragalina, jud.…

Find out more »

Muzeul Județean Ialomița organizează în perioada 16-19 Aprilie 2019, ateliere de creație cu tema „Tradiții și obiceiuri pascale”.

16 April - 19 April
Muzeul Județean Ialomița – Slobozia, B-dul. Matei Basarab nr. 30
Slobozia,Ialomița920062Romania
+ Harta Google

Muzeul Județean Ialomița organizează în perioada 16-19 Aprilie 2019, ateliere de creație cu tema „Tradiții și obiceiuri pascale”. Atelierele se vor desfășura în parteneriat cu: Școala Gimnazială Nr. 3 Slobozia-Înv. Coordonator Oancea Laura, Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” Slobozia-Înv. Coordonator Chivulescu Mariana și Liceul de Arte „Ionel Perlea” Slobozia-Înv. Coordonator Bostan Magda.

Find out more »
+ Exportă evenimente