Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

#‎stamacasa‬: George Topîrceanu și Academia copiilor (concurs de fotografie)

7 mai - 7 iunie

Muzeul Național al Literaturii Române Iaşi în parteneriat cu Asociația „Patrimoniu pentru comunitate” Iași organizează o ediție specială a programului „Academia copiilor”. Pentru că deocamdată nu ne putem întâlni în cadrul atelierelor noastre de creație și educație muzeală pentru copii și părinți, vă propunem un concurs dedicat celor mici și prietenilor lor necuvântători.

În fiecare an, în data de 7 mai, ne amintim cu drag de poetul George Topîrceanu, mai puțin cunoscut publicului ca fotograf pasionat, așa că vă invităm să vă fotografiați animalul de companie și să ne trimiteți cea mai reușită fotografie. La concurs pot participa copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani.

Fotografiile pot fi trimise în perioada 7 mai – 7 iunie 2020 la adresa de e-mail: academiacopiilor.mnlriasi@gmail.com. În e-mail, vă rugăm să atașați următoarele date: nume fotograf, vârsta, adresa, număr de telefon, nume animal de companie.

Fotografiile selectate vor face obiectul unei expoziții speciale, care va fi organizată la Muzeul „George Topîrceanu” Iași. Data realizării expoziției va fi comunicată ulterior.

Coordonator program: muzeograf Diana Leonte.

Detalii

Începere:
7 mai
Se termină:
7 iunie
Eveniment Categories:
,

Loc de întâlnire

Muzeul Național al Literaturii Române – Iași
Str. Vasile Pogor nr. 4
Iași, Iași 700110 Romania
+ Harta Google
Sit web:
http://www.muzeulliteraturiiiasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *