Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

#‎stamacasa‬: Să vă spun o poezie!… Proiect educațional on-line pentru cei mici și cei mari

7 aprilie, 2020 - 30 aprilie, 2020

Câţiva copii, mari iubitori de Muzeu, de Arghezi şi de Poezie, ne descreţesc frunțile cu talentul lor actoricesc! Sunt prietenii noștri și astăzi vrem să îi cunoașteți. Iată ce surpriză v-au pregătit:

Vă invităm și pe voi să participați la proiectul nostru! Nimic mai simplu: trimiteți un e-mail cu numele şi vârsta copiilor dornici să aducă bucurie prin poezie la adresa – ateliere.literare@gmail.com, iar apoi veți fi contactați de noi.

* „Să vă spun o poezie!…” este un proiect educațional care invită publicul tânăr (dar nu numai!) al muzeelor noastre să recite o poezie, să se filmeze şi să ne furnizeze acest material pentru a-l posta pe reţelele noastre de socializare și pe canalul de YouTube. Cei care doresc, ne pot oferi şi câteva rânduri în care să relateze experienţa lor în muzeele noastre, o mică amintire, impresie sau gând.

Proiectul educațional „Să vă spun o poezie!” este coordonat de Dorothea Nicolescu, muzeograf, iar materialele video sunt editate de Andrei Nicolescu.

Credite foto: Reproducere din fototeca Arhivei „Tudor Arghezi”, Muzeul Național al Literaturii Române/Casa Memorială „Tudor Arghezi – Mărțișor”, în: Florea Firan, Pe urmele lui Tudor Arghezi, 1981

Details

Start:
7 aprilie, 2020
End:
30 aprilie, 2020
Event Categories:
,

Organizer

Muzeul Național al Literaturii Române – București
View Organizer Website