Loading Events

« All Events

Muzeul Municipiului București invită publicul să viziteze expoziția „Theodor Aman. Primul artist român modern”, care va fi deschisă începând cu data de 12 mai 2022 în cadrul Art Safari, la Palatul Dacia-România

12 May - 7 August

Muzeul Municipiului București invită publicul să viziteze expoziția „Theodor Aman. Primul artist român modern”, care va fi deschisă începând cu data de 12 mai 2022 în cadrul Art Safari, la Palatul Dacia-România, viitorul sediu al Pinacotecii București, pe strada Lipscani, nr. 18-20.
Grație conceptului original și scenografiei sale contemporane, parcurgând expoziția dedicată lui Theodor Aman – organizată de Muzeul Municipiului București, produsă de Art Safari și curatoriată de dr. Elena Olariu, director adjunct Secția Artă a MMB – vizitatorii se vor putea bucura de cele peste 100 de lucrări alese special pentru această expunere muzeală. Publicul este invitat să admire unele dintre tablourile consacrate ale lui Aman, dar și surprizele oferite cu ajutorul a 16 muzee și instituții de cultură din toată țara precum și de colecționari privați: lucrări rar expuse în spațiul public, special aduse la Art Safari 2022. Iar Muzeul Municipiului București a pregătit opere atât din patrimoniul Pinacotecii București, cât și din cel al Muzeului Theodor Aman.
Vă reamintim că miercuri, 11 mai 2022, sunteți invitați să participați la conferința de presă Art Safari – ediția a 9-a, care va avea loc începând cu ora 10.30, la Palatul Dacia-România, strada Lipscani, nr. 18-20, București (vizavi de BNR).
Vă așteptăm cu drag!
Cele mai bune gânduri,
Simona Popescu
Serviciul Relații Publice, Marketing, Proiecte Culturale și Educație Muzeală
Muzeul Municipiului București
muzeulbucurestiului.ro

Details

Start:
12 May
End:
7 August
Event Categories:
,

Organizer

Muzeul Municipiului București
View Organizer Website

Venue

Pinacoteca București – Muzeul Municipiului București
Lipscani, nr. 18-20
București, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published.