Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

9-11 septembrie 2022, Sibiu Guitar Meeting 2022 la Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „ASTRA“ din Sibiu

9 septembrie, 2022 - 11 septembrie, 2022

#GuitarMeeting își continuă misiunea la Sibiu, între 9-11 septembrie 2022, organizând cea mai faină experiență pe care o poate trăi un chitarist și cel mai spectaculos eveniment cultural pentru public.
Vineri și sâmbătă ne vedem în Muzeul Astra, care devine „casa chitariștilor” timp de 2 zile, iar duminică ne luăm chitarele-n spate și revenim în oraș, în Piața Mică din Sibiu, să simțim vibe-ul urban.
—— ——
500 de chitariști din toată țara vor cânta în același timp și în același loc la marele Concert Manifest din 2022, un playlist format din 20 piese folk-rock etalon. Alături de ei, pe scenă, vor cânta artiști precum:
⭐ Adrian Despot (Vița de Vie)
⭐ Mircea Vintilă
⭐ Emeric Imre
⭐ Paul Radu (Antract)
—— ——
Anul acesta organizăm în cadrul Sibiu Guitar Meeting 6 concerte cu mari artiști și trupe cunoscute din România! În plus, alte 10 trupe tinere și grupuri de chitariști vor cânta pe scenele festivalului în cadrul Young Revolution.
⭐ Vița de Vie
⭐ Trooper
⭐ Semnal M
⭐ Antract
⭐ Mircea Vintilă
⭐ Emeric Imre & Marius Roje
⭐ Revolver, Archvile, Vârfu Omu, Generația Folk, Transilvanian Frost, Overbeat, Azimut, Mark Fulop, Dollface, The Howlers
—— ——
Înscrierile individuale și de grup se fac completând formularul de mai jos și cumpărând pachetul dorit de pe guitarmeeting.iabilet.ro:
⚡ Înscriere individuală: bit.ly/InscriereIndividuala-GM2022
⚡ Înscriere grupuri: bit.ly/InscriereGrupuri-GM2022
—— ——
Publicul larg și însoțitorii chitariștilor vor avea acces în locație prin achiziționarea în ziua evenimentului a unui bilet de acces în Muzeul Astra sau a unui abonament.
Biletele pot fi achiziționate online de pe www.muzeulastra.ro/bilete-abonamente și fizic de la casieria principală a Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului, poarta I, Pavilion Muzeal Multicultural.
—— ——
Anul acesta, ne dorim mai mult decât o singură întâlnire. Vrem să creștem ca festival pentru ca voi să trăiți experiențe noi și intense, cu chitara în spate. În 2022 avem stabilite meeting-uri nu doar la Sibiu, ci vom ajunge și la Timișoara (30 septembrie – 2 octombrie) și Cluj-Napoca (14-16 octombrie). Haide cu noi peste tot! Ready?
Organizat de Asociația Culturală PLAY
Co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu / Consiliul Județean Sibiu / AFCN
Găzduit de Muzeul Astra
Powered by Kaufland
Parteneri: GLS / Pallex România / Marquardt
Parteneri media: Rock FM, Zile și Nopți, Sibiu City App, Tribuna

Details

Start:
9 septembrie, 2022
End:
11 septembrie, 2022
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/356131559843746/?ref=newsfeed

Organizer

Asociația Culturală PLAY

Venue

Muzeul de Etnografie Universală „Franz Binder” – Complexul Național Muzeal „ASTRA” – Sibiu
Piaţa Mică nr. 11
Sibiu, Sibiu 550182 Romania
+ Google Map
View Venue Website