Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Alexandria: expoziţie de pictură, grafică şi fotografie denumită generic Expoziţia de Artă Tânără

2 August, 2011 - 11 August, 2011

Muzeul Judeţean Teleorman găzduieşte în perioada 2 – 11 august 2011 o expoziţie de pictură, grafică şi fotografie denumită generic Expoziţia de Artă Tânără.

Evenimentul este organizat de Asociaţia cul­turală T.E.T.A în cadrul celei de–a VI-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru Tânăr IDEO IDEIS care va avea loc la Alexandria între 2 şi 11 august

Expoziţia de Artă Tânără îşi propune să promoveze tinerii artişti şi să aducă arta mai aproape de un public larg. În acelaşi timp reprezintă o noua dovadă a suflului pe care IDEO IDEIS îl promovează.

În cadrul expoziţiei va fi prezentată o selecţie din lucrările a şase artişti: Constantin Victor, Cristina Mina, Dan Ioan Cernariu, Diana Vasilescu, Daniel Djamo si Ioana Sisea. Selecţia lucrărilor a fost făcută împreună cu artiştii şi a depins doar de preferinţele lor. S-a urmărit o expoziţie sinceră care să îi reprezinte şi să fie un portret al personalităţii lor.

Aşa cum au precizat organizatorii, „Expoziţia de Artă Tânără nu este decât o altă latură a “manifestului” cultural IDEO IDEIS, pentru o generaţie mai conştientă de sine şi pentru o comunitate responsabilă artistic”.

Deschiderea Expoziţiei de Artă Tânără va avea loc la Muzeul Judeţean marţi, 2 august a.c., la ora 19.30.

 

Corina Iordan

Biroul de Presă

Details

Start:
2 August, 2011
End:
11 August, 2011
Event Category:
Event Tags:
, ,

Organizer

Muzeul Județean Teleorman
Phone:
0247-314761
View Organizer Website

Venue

Muzeul Județean Teleorman – Alexandria
str. 1848 nr. 1
Alexandria, Teleorman 140033 Romania
+ Google Map
View Venue Website