Loading Events
 
 
Muzeul Județean Teleorman vă așteaptă, începând de marți, 9 noiembrie 2021, la o noua expoziție „Puterea Istoriei”.
Expoziția, organizată de Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci în colaborare cu Muzeul Județean Teleorman, propune o incursiune în domeniul proprietății industriale din perioada 1906 – 2021.
În cadrul acestei expoziții vor fi expuse atât Decrete de acordare brevete de invenții, cât și mărci renumite din timpul domniilor unor conducători marcanți ai României, precum: Ferdinand I, Carol al II lea, Mareșalul Antonescu, Regele Mihai I. Exponatele au o valoare deosebită deoarece prin intermediul acestor invenții și creații a fost schimbată lumea științei și tehnicii și, totodată, demonstrează creativitatea și importanța proprietății industriale pentru lumea întreagă.
Dechiderea evenimentului, fară public, va avea loc în prezența reprezentanților Muzeului Județean Teleorman și a directorului general OSIM, domnul Cătălin Burcescu.
Expoziția va putea fi vizitată până la data de 03.12.2021, de luni până sâmbătă, între orele 9.00-17.00, cu respectarea regulilor impuse de situația epidemiologică determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2.

Details

Start:
9 November
End:
3 December
Event Category:

Organizer

Muzeul Județean Teleorman
Phone:
0247-314761
View Organizer Website

Venue

Muzeul Județean Teleorman – Alexandria
str. 1848 nr. 1
Alexandria, Teleorman 140033 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *