Loading Events
 
 
APEL PENTRU ARTIȘTI | JOCURILE FRANCOFONIEI 2022 | TERMEN LIMITĂ: 15 AUGUST 2021
Ministerul Culturii lansează un apel de selecție în vederea constituirii delegației de artiști care va reprezenta România la cea de-a IX-a ediție a Jocurilor Francofoniei, organizate în perioada 19-28 august 2022, la Kinshasa, Republica Democrată Congo, de către Organizația Internațională a Francofoniei (OIF).
Jocurile Francofoniei este o competiție culturală și sportivă de anvergură, care se adresează artiștilor români cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani din următoarele discipline culturale: artă stradală (hip-hop, jonglerie, marionete gigant), arte vizuale (pictură, sculptură/instalație, fotografie), creație și interpretare muzicală, povești și povestitori, dans, literatură și creație digitală.
Competiția încurajează apariția tinerelor talente artistice francofone pe scena artistică internațională, prin evidențierea și punerea lor în valoare. De asemenea, Jocurile promovează originalitatea culturilor francofone în toată diversitatea lor și susțin dezvoltarea schimburilor artistice între țările francofone.
Candidaturile se transmit doar online, prin www.wetransfer.com, la adresa de email JocurileFrancofoniei2022@cultura.ro, într-un singur email cu titlul „Jocurile Francofoniei 2022”, până la data de 15 august.
Mai multe detalii privind înscrierea și documentele necesare acesteia: http://www.cultura.ro/apel-pentru-artisti-jocurile…

Details

Start:
20 July, 2021
End:
15 August, 2021
Event Category:

Organizer

Ministerul Culturii și Identității Naționale
View Organizer Website

Venue

Ministerul Culturii și Identității Naționale
Bulevardul Unirii nr. 22
București, București Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *