Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Arabella McIntyre-Brown vine la Muzeul de Artă Brașov pentru a sărbători 11 ani de când s-a mutat din Liverpool în Măgura, unul dintre cele mai frumoase sate din România și pentru a re-lansa “A Stake în Transylvania”,

4 December, 2021 - 5 December, 2021

Arabella McIntyre-Brown vine la Muzeul de Artă Brașov pentru a sărbători 11 ani de când s-a mutat din Liverpool în Măgura, unul dintre cele mai frumoase sate din România și pentru a re-lansa “A Stake în Transylvania”, ediția în limba engleză, re-editată în 2021. Volumul reprezintă o scrisoare de dragoste pentru România și români, dar și o poveste extraordinară a redescoperirii de sine în Transilvania.
Scurte discursuri, citirea unor pasaje din carte, sesiuni de autografe, alte mici surprize și mai ales momentele de interacțiune ale Arabellei cu cititorii și vizitatorii muzeului vor avea loc sâmbătă, 4 Decembrie (la ora 11 și la ora 15) și duminică, 5 Decembrie (la ora 12).
Intrarea la evenimente va fi gratuită, prin generozitatea Muzeului de Artă, iar vizitatorii au astfel ocazia de a descoperi expoziția „100 de artiști în 100 de ani de artă românească 1900-2000” din colecția Av. George Șerban care aduce împreună la Brașov un secol de artă grafică.
Publicul va fi admis în baza certificatului verde și va trebui să respecte pe durata evenimentului și a vizitării muzeului măsurile de combatere a îmbolnăvirilor COVID-19 și regulile de distanțare socială.

Details

Start:
4 December, 2021
End:
5 December, 2021
Event Category:

Organizer

Muzeul de Artă Braşov
View Organizer Website

Venue

Muzeul de Artă Brașov
B-dul. Eroilor 21
Brașov, Brașov 500030 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.