Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Arad: expoziție care ilustrează evoluția tehnicii în domeniul fotografiei, de la sfârșitul secolului al XIX-lea și până la sfârșitul secolului trecut la Complexul Muzeal Arad

23 aprilie @ 23:02 EEST

Afis expo foto definitiv - net

La inițiativa Asociației Foto Club Arad, ca un prim pas în realizarea unei idei mai vechi de creare a unei secții de istorie a fotografiei arădene în cadrul Complexului Muzeal Arad, vă invităm, împreună cu Asociația Foto Club Pro Arad, să vizitați o expoziție care ilustrează evoluția tehnicii în domeniul fotografiei, de la sfârșitul secolului al XIX-lea și până la sfârșitul secolului trecut. Alături de fotografiile realizate în atelierele unor cunoscuți fotografi arădeni de la începutul secolulului trecut, sunt expuse colecții de aparate și tehnică de fotografiat ale unor colecționari arădeni : Mircea Boran, Nelu Scripciuc, Virgiliu Jireghie, Jarco Simion, Varga Iosif, Marius Luffer.

Expoziția face parte din evenimentul Noaptea Muzeelor (16/17 mai 2015 începând cu ora 20), iar gazda noastră este Complexul Muzeal Arad. Salonul va fi deschis la Palatul Cultural, etaj 2.

În atașament aveți afișul expoziției.

Vă așteptăm !

Cu stimă,

Mircea Boran

Președinte Foto Club Arad

și

Nelu Scripciuc

Președinte Foto Club Pro Arad

Adelina Stoenescu,

Departamentul de Relatii Publice a
Complexului Muzeal Arad

office: +40 257 281 847
pr@museumarad.ro
www.museumarad.ro
http://www.facebook.com/complexul.muzealarad
Complexul Muzeal Arad
este membru fondator al
Retelei Nationale a Muzeelor din Romania

www.muzee.org

Detalii

Dată:
23 aprilie, 2024
Oră:
23:02 EEST
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment:
,