Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Asociația ”Ion Andreescu Arad” în colaborare cu Complexul Muzeal Arad, organizează, în perioada 21 iulie – 1 august, expoziția Salonul de vară

21 July, 2021 - 1 August, 2021

Asociația ”Ion Andreescu Arad” în colaborare cu Complexul Muzeal Arad, organizează, în perioada 21 iulie – 1 august, expoziția Salonul de vară, la Sala Clio a Muzeului de Artă. Expun pe simeze și pe stative 40 de artiști plastici, care din pasiunea lor au creat pentru acest eveniment aproximativ 80 de lucrări de artă plastică. Tehnicile abordate de artiștii expozanți sunt destul de diverse, tehnica dominantă este uleiul pe pânză dar se regăsesc și tehnici ca acrilicul pe pânză și pe carton, acuarela, pictura pe sticlă, prelucrarea digitală, grafica dar mai pot fi admirate, câteva lucrări de sculptură, o statuetă lucrată în lut pentru olărit de artistul plastic Estera Kertesz, două sculpturi realizate în lemn de fag de sculptorul Dan Groza din Moneasa, un sah cu piese create din nasturi realizat de artistul plastic Ștefan Ziegler dar și două creații în ceramică alcătuite de artistul plastic Bianca Mogoșan. Tema expoziției fiind la alegere vor putea fi admirate pe simezele Sălii Clio teme ca: portretul, peisajul, natura statică, supralealismul, abstractul, pop art, citadine. Expoziția va fi deschisă de criticul de artă prof. dr. Petraș Lucian.
Ca invitat special o avem pe Monica Mihaela Cojocaru, interpretă de muzică folk.
*Incă se impun măsuri de igienă și siguranță împotriva contaminării cu SARS-COV-2 astfel că publicul este rugat ca pe toată perioada vernisajului să respecte regulile afișate în perimetrul locației.
Vă așteptăm cu mare drag!

Details

Start:
21 July, 2021
End:
1 August, 2021
Event Categories:
,

Organizer

Complexul Muzeal Arad
View Organizer Website

Venue

Complexul Muzeal Arad
Piata Enescu 1
Arad, Arad 310131 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.