Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Asociația „Museum Vasluiensis” Vaslui susține online, vineri, 12 noiembrie 2021, începând cu ora 10.00, pe pagina de Facebook a asociației, conferința de închidere a proiectului cultural „PERSONALITĂȚI MARCANTE ALE ISTORIEI VASLUIULUI”.

Titlul proiectului:
PERSONALITĂȚI MARCANTE ALE ISTORIEI VASLUIULUI
Asociația „Museum Vasluiensis” Vaslui susține online, vineri, 12 noiembrie 2021, începând cu ora 10.00, pe pagina de Facebook a asociației, conferința de închidere a proiectului cultural „PERSONALITĂȚI MARCANTE ALE ISTORIEI VASLUIULUI”.
Obiectivul general al proiectului „Personalități marcante ale istoriei Vasluiului” a urmărit să identifice, să promoveze și să valorifice științific figurile emblematice ale personalităților meleagurilor vasluiene pentru publicul din județul Vaslui, cu scopul de a evidenția figuri emblematice vasluiene ca entități distincte ale istoriei locale și naționale.
De asemenea, s-a urmărit stimularea tinerilor (cu vârsta între 14 – 18 de ani) în descoperirea valorilor culturale vasluiene ce au avut o contribuție în istoria României, creșterea numărului de participanți în rândul publicului vasluian la activitățile și manifestările cultural-artistice și științifice organizate de Asociația „Museum Vasluiensis” în colaborare cu Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui, implicarea altor instituții cultural-artistice sau de învățământ din județul Vaslui cât și creșterea accesibilității prin diversificarea ofertei culturale pentru fundații, asociații și ONG-uri interesate de aceste teme.
Prezintă Anca Iuliana Iordachi, muzeograf la Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui.
Proiectul cultural „Personalități marcante ale istoriei Vasluiului” are nr. contract 10552/21.07.2021 și este finanțat prin Programul județean pentru finanţarea nerambursabilă a activităţilor nonprofit de interes general pentru anul 2021, domeniul Cultură, în perioada 21.07.2021 – 15.11.2021.
Asociația „Museum Vasluiensis” Vaslui
Sediul: Vaslui, strada Hagi Chiriac, Nr.2, județul Vaslui
Pentru detalii suplimentare:
persoană de contact: Cristian Băetu – manager proiect,
telefon +40742020230, e-mail: cristian.baetu@gmail.com
Proiect co-finanțat de Consiliul Județean Vaslui

Details

Date:
12 November
Event Category:

Organizer

Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui
Phone:
Str. Hagi Chiriac, nr.2
View Organizer Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *