Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ateliere DICE la Palatul Culturii din Iași 14 – 16 septembrie 2021

14 September, 2021 - 16 September, 2021

Ateliere DICE la Palatul Culturii din Iași

14 – 16 septembrie 2021

           Complexul Muzeal Național „Moldova” propune publicului, în perioada 14 – 16 septembrie 2021, noi evenimente desfășurate la Palatul Culturii din Iași, în cadrul programului de educație muzeală Atelierele DICE – D(istractiv)-I(nteractiv)-C(reativ)-E(ducativ):

  • Marți, 14 septembrie, de la ora 10.00, atelier de pictură „Tainele ceramicii Cucuteni”, recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani (preț bilet: 15 lei): https://fb.me/e/2qStLOes1
  • Miercuri, 15 septembrie, de la ora 14.00, atelier de pictură „Tainele ceramicii Cucuteni”: https://fb.me/e/1Ndnf8clV

Participanții vor vizita Expoziția „Cucuteni” din cadrul Muzeului de Istorie a Moldovei, urmând să dezvolte activitatea practică de pictat pe o suprafață ceramică în Sala de Educație Muzeală, în strânsă legătură cu informațiile primite în expoziție.

  • Joi, 16 septembrie, de la ora 11.00, Atelier de țesut la gherghef, recomandat copiilor cu vârsta de peste 6+ ani (preț bilet: 20 lei)

Participanții vor vizita Expoziția „Grindare, păretare, scoarțe. Povești țesute” din cadrul Muzeului Etnografic al Moldovei, urmând să dezvolte activitatea practică în sala de Educație Muzeală, după modelul celor văzute în expoziția sus-menționată.

https://fb.me/e/PUvDbFXu

Prețul biletelor include toate materialele necesare. Numărul participanților este limitat, evenimentele desfășurându-se în condiții de siguranță sanitară, conform normelor impuse la data desfășurării atelierului.

Programările se pot face la tel. 0232 275 979, interior 116, e-mail: ateliereledice@palatulculturii.ro sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook @Atelierele DICE, cu cel puțin o zi înainte.

            DICE – D(istractiv)-I(nteractiv)-C(reativ)-E(ducativ) este un program de educație muzeală derulat de Secția Relații Publice, Marketing, Logistică, Proiecte, Programe din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași, cu sprijinul muzeelor de la Palatul Culturii din Iași. Atelierele tratează teme diverse, inspirate de patrimoniul cultural, comunicând într-o manieră atractivă informații despre acesta și transformând vizita la muzeu într-o experiență memorabilă.

 

Manager,

Dr. Lăcrămioara Stratulat

Şef Secție Relaţii Publice,

Dr. Coralia Costaş

Details

Start:
14 September, 2021
End:
16 September, 2021
Event Category:

Organizer

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași
View Organizer Website

Venue

Complexul Muzeal Național “Moldova” – Iași
Piața Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 1
Iași, Iași 700028 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.