Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Atelierul de lectură Junimea XXI la Muzeul „Mihai Eminescu” Iași, miercuri, 6 octombrie 2021

6 octombrie, 2021

Dedicat exclusiv poeziei, Junimea XXI este un proiect marca MNLR Iași ce constă în ateliere de lectură, scriere creativă, lansări de carte, lecturi publice cu poeți (re)cunoscuți. Lista rămâne deschisă pentru propuneri, pe care le așteptăm din partea tuturor celor interesați de fenomenul poeziei.

Întâlnirile se vor desfășura la Muzeul „Mihai Eminescu” Iași, în Parcul Copou, în fiecare zi de miercuri, de la ora 17:00, excepție făcând perioadele de vacanță. Vă puteți înscrie pentru lecturi și trimite texte pe adresa de email: junimeaxxi.mnlri@gmail.com.

Ședința nr. 7 Junimea XXI va avea loc miercuri, 6 octombrie 2021, începând cu ora 17:00. Va citi poezie Gelu Ciocan (n. 6 mai 1999, Bălți, Republica Moldova). Este masterand la Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și student la Facultatea de Arhitectură „G.M. Cantacuzino”, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iași. A primit nu mai puțin de 17 premii pentru poezie și dramaturgie. A debutat cu poezie în revista „Litere” (2016) și în volum Atlas, poți să-mi lași cerul mie?, (Editura Prut Internațional, 2018). Este prezent în antologiile: Suflet spre soare (2017); Dor de poezie (2018); Statuile se scurg pe iarbă (2019) ș.a.

Întâlnirile săptămânale se vor desfășura cu respectarea regulilor de prevenire și combatere a pandemiei de COVID-19: triaj observațional, termoscanare, dezinfectare, purtarea corectă a măștii de protecție, respectarea distanțării fizice.

Coordonator: Cătălin-Mihai Ștefan

Detalii

Dată:
6 octombrie, 2021
Eveniment Category:

Organizator

Muzeul Național al Literaturii Române – Iași
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul „Mihai Eminescu”
Bulevardul Carol I, nr. 31
Iași, 700507 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare