Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Atlasul frumuseții | Întâlnire cu Mihaela Noroc la Cluj – Muzeul de Artă

22 noiembrie, 2018 @ 18:30 - 19:30 EET

Editura Humanitas și Librăria Humanitas Cluj vă invită joi, 22 noiembrie, de la ora 18.30, în sala Tonitza a Muzeului de Artă Cluj-Napoca, la o întâlnire cu Mihaela Noroc, autoarea bestsellerului „Atlasului frumuseții” – The Atlas of Beauty. Întâlnirea va fi urmată de o sesiune de autografe.

Mihaela Noroc a călătorit în peste 50 de țări, fotografiind femei din toate mediile sociale. Demersul tinerei românce a devenit faimos în întreaga lume și s-a transformat într-o carte de succes publicată în mai multe limbi.
Această colecție impresionantă de portrete și povești e o pledoarie pentru demnitate, diversitate, autenticitate și mai ales pentru puterea de a accepta și descoperi frumusețea din noi și din ceilalți.

„În carte sunt multe imagini și povești care n-au apărut niciodată online. Atlasul Frumuseții. Femeile lumii în 500 de portrete nu e varianta tipărită a paginii de facebook, ci mult mai mult decât atât. Sunt bucuroasă că ediția românească publicată de Humanitas nu va fi o simplă traducere a celei din limba engleză. Am adăugat câteva imagini noi, am lucrat la texte, am creat o nouă copertă și sper că albumul va avea la fel de mult succes acasă, pe cât a avut și peste hotare.“ (Mihaela Noroc)

Detalii

Dată:
22 noiembrie, 2018
Oră:
18:30 - 19:30 EET
Categorie Eveniment:

Organizator

The Atlas of Beauty
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul de Artă Cluj-Napoca
Piaţa Unirii nr. 30
Cluj-Napoca, Cluj 400098 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare