Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Baia Mare: Soacra cu trei nurori – la Muzeul Satului

16 august @ 20:00 - 21:30 EEST

Într-o lume în care copiii noștri sunt ,,bombardați” de facebook, internet, medii virtuale, viață artificială, șansa de a ne regăsi pe noi înșine, de-a ne redescoperi adevărata identitate, de a reîncepe să trăim frumos și adevărat, poate veni și din sfera teatrului.
Spectacolul SOACRA CU TREI NURORI, conceput dupa celebra poveste a nemuritorului ION CREANGA, e realizat cu mijloace simple, ce au însă un mare impact asupra publicului. El ne vorbește despre adevăruri umane, universal valabile, cu care oricare dintre noi poate să se identifice.
Acest spectacol, actual, interactiv, presărat cu mult umor de bună calitate, captează atenția și cucerește. Simplitatea, replicile pline de haz și umor, precum și talentul incontestabil al protagoniștilor, sunt ingrediente sigure care fac ca el să fie pe deplin gustat de public.
Așadar, dupa o prima reprezentatie avuta vineri 10 august la MUZEUL TARII OASULUI, reprezentatie care a deschis stagiunea 2018- 2019 a TEATRULUI ARARAT, JOIA ACEASTA, 16 august, de la ora 20:00, vă așteptăm, cu mic, cu mare, să ne fiți alături în incinta MUZEULUI SATULUI din BAIA MARE, la deschiderea celei de-a doua editii a Festivalului REPERE…MITURI…IDENTITATI!
Distribuția:
• Aurora Prodan
• Sanda Savolszky
• Raluca Florian
• Ruxandra Lăzărescu
• Claudiu Pintican
Regia artistică: Claudiu Pintican.
Durata spectacolului 1 h 30 min.
INTRAREA GRATUITĂ !
Informații: 0740-043136 / 0723-275912 / 0723-196398

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.