Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Bârlad: Sâmbătă, 19 OCTOMBRIE, de la ora 12,00 vă invităm, la sediul central al muzeului, să urmărim împreună filmul croat Josipa, te iubesc.

19 octombrie, 2019

Sâmbătă, 19 OCTOMBRIE, de la ora 12,00 vă invităm, la sediul central al muzeului, să urmărim împreună filmul croat Josipa, te iubesc.
Josipa se luptă cu urmările abuzurilor sexuale la care a fost supusă de când avea 4 ani până la vârsta de 12 ani. Senad începe să lucreze la un film despre ea. Participând la viața Josipei, el nu mai este un cineast obiectiv, devenind, în schimb, un alt protagonist al filmului. Filmul se transformă, astfel, într-o poveste personală, intimă, tulburător de sinceră despre extrem de neobișnuita relație dintre acești doi oameni. Pe parcursul întregului film, privirea ne este ațintită asupra chipului unei tinere ce trece, într un ritm aproape de nestăvilit, de la durere, suferință, furie și o frică disperată de a pleca, la umor negru, bucurie copilăroasă și căutarea intelectuală a unui diagnostic pentru propria afecțiune. Celălalt protagonist (pe care nu îl vedem) încearcă să repare ceea ce alții au vătămat acum mult timp…

Detalii

Dată:
19 octombrie, 2019
Categorie Eveniment:

Organizator

Muzeul „Vasile Pârvan” – Bârlad
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul „Vasile Pârvan” – Bârlad
Str. Vasile Pârvan nr. 1
Bârlad, Vaslui 731050 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare