Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Bistrița: Vineri, sâmbătă și duminică, respectiv 20-21-22 decembrie, de la orele 10 la orele 19, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud va fi organizată o colectă de cadouri pentru micuții de la Ilișua

”Dăruiește, fii mai bun,
Și tu poți fi Moș Crăciun!”
Ce-ar fi Crăciunul fără copii? Fără râsetele lor, colindele lor, fără pașii lor tropotiți prin fața ușilor ce se deschid cu sfântă bucurie? Căci dacă de Crăciun celebrăm Nașterea Mântuitorului, copiii noștri sunt reflectarea peste timp tocmai a acestei emoții!
În cadrul complexului de evenimente ”Crăciun în Bistrița-Năsăud”, atenția noastră se îndreaptă, anul acesta, spre copiii Preventoriului de la Ilișua, copii de toate vârstele, copiii întregii comunități. Putem să le oferim bucurie și fericire, căci bucuria unui copil năpăstuit e cea mai mare răsplată sufletească pentru sufletele emoționate, e cea mai sinceră abordare a sărbătorilor de iarnă!
Vineri, sâmbătă și duminică, respectiv 20-21-22 decembrie, de la orele 10 la orele 19, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud va fi organizată o colectă de cadouri pentru micuții de la Ilișua. Acolo, acum două milenii, romanii au înalțat un castru, un așezământ al civilizației și culturii. Vă chemăm ca împreună să zidim în jurul acestor copii, ziduri de dragoste și turnuri de iubire!
Fiecare dintre Dumneavoastră puteți fi Moș Crăciun! Vă așteptăm cu drag!

Details

Start:
20 December, 2019
End:
22 December, 2019
Event Category:

Organizer

Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud
View Organizer Website

Venue

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud
Str. General Grigore Bălan nr. 19
Bistrița, Bistrița-Năsăud 420016 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *